Handmade     kriket.ro
Email:
Parola:
Am uitat parola
Inregistrare
Cos cumparaturi
 

Termeni si conditii de utilizare a site-ului www.kriket.ro

Utilizarea acestui magazin virtual implica acceptarea acestor termeni si conditii, de aceea se recomanda citirea cu atentie a termenilor si conditiilor. www.kriket.ro isi asuma dreptul de a face modificari ale acestor prevederi, fara o notificare prealabila. Cea mai recenta versiune a acestor reguli se poate citi de pe pagina Termeni si Conditii.

Drepturi de autor:
Intregul continut al site-ului este proprietate privata  si este aparat de legile in vigoare pentru protectia drepturilor de autor. Folosirea fara acordul nostru, a oricaror dintre urmatoarele elemente: fotografii digitale, date tehnice, texte, preturi si alte informatii care se gasesc pe site-ul www.kriket.ro, se pedepseste in conformitate cu legile in vigoare. Astfel, este interzisa in mod expres accesarea site-ului www.kriket.ro in scopul copierii continutului.

Securitatea datelor personale si a informatiilor:
Datele personale introduse de catre cumparator  (persoane fizice / juridie) vor fi folosite numai in scopul declarat al acestui site.
Informatiile din formularul de comanda sunt necesare pentru confirmarea comenzilor, livrarea produselor comandate, anuntarea promotiilor in curs etc., in nici un caz nefiind furnizate/vandute unei terte parti. Furnizorul nu vinde, nu ofera, nu face schimb de adrese e-mail obtinute prin intermediul acestui site, nu divulga adresa dumneavoastra de e-mail altor persoane care acceseaza paginile acestui site, fara acordul dumneavoastra explicit.

Declinarea responsabilitatii:
Continutul site-ului www.kriket.ro a fost realizat incercand eliminarea cazurilor in care datele au fost introduse incorect si s-a incercat respectarea acuratetii informatiilor. Totusi erorile nu sunt imposibile. De aceea, www.kriket.ro nu isi asuma responsabilitatea pentru greselile de tiparire sau afisare, in ceea ce priveste preturi, caracteristici, imagini etc. In eventualitatea in care pretul produsului sau unele caracteristici ale acestuia, au fost gresit introduse in bazele noastre de date sau afisate gresit, iar livrarea nu s-a efectuat inca, www.kriket.ro isi aloca dreptul de a anula livrarea respectivului produs si de a anunta clientul in cel mai scurt timp despre eroarea aparuta. De asemenea, imaginile produselor sunt prezentate pe site cu titlu de exemplu, iar produsele livrate pot diferi de imagini in orice mod, datorita modificarii caracteristicilor, design-ului, fara o notificare prealabila de catre producatori sau datorita diferentei de  culoare ce apare intre digital si realitate. Valoarea maxima a obligatiilor, fata de orice client, in cazul nelivrarii sau livrarii necorespunzatoare, este valoarea sumelor incasate de la clientul respectiv. Clientul are obligatia sa verifice produsele in momentul primirii acestora. Dupa acceptarea prin semnatura a produselor de catre client, nu  se mai poate cere returnarea banilor in nici un fel si deasemenea, nici returnarea produselor.

Conditii comerciale
1. Promisiunea de cumparare
Dupa lansarea de catre dumneavoastra a comenzii de produs/produse, veti primi automat mesajul de confirmare al comenzii dumneavoastra sub forma unui e-mail. Astfel se incheie valabil contractul de vanzare cumparare intre parti.

Obiectul contractului il constituie produsul/produsele cu privire la care v-ati exprimat optiunea de a le cumpara, prin lansarea unei comenzi online, comanda care v-a fost confirmata ulterior de catre www.kriket.ro si pe care noi ne asumam promisiunea de a o livra in termenii stabiliti, iar dumneavoastra va exprimati promisiunea de a o cumpara.

2. Livrarea Produselor
Orice comanda plasata pe www.kriket.ro si confirmata prin trimiterea unui e-mail sau telefonic de unul dintre reprezentatii nostri poate fi livrata oriunde pe teritoriul Romaniei prin transportatorul agreat de www.kriket.ro. Livram produse numai pe teritoriul Romaniei nu si in strainatate.

Termenul de livrare obisnuit al produselor cumparate din magazinul nostru electronic este de 3-10 zile din momentul inregistrarii comenzii. In conditii speciale (produse care nu sunt disponibile momentan) www.kriket.ro isi asuma dreptul de a mari timpul de livrare, cu anuntarea in prealabil a persoanei care a efectuat comanda.

Va rugam sa nu acceptati de la transportator colete vizibil deteriorate sau sparte, cu folia taiata, rupta sau inexistenta, fara a anunta. Declinarea responsabilitatii de a verifica integritatea coletelor la receptie inainte de a semna pentru primirea lor poate conduce la situatia de pierdere de garantiei produselor.

Comenzile vor fi onorate in limita stocului disponibil.

Toate preţurile şi produsele prezentate in cadrul site-ului sunt valabile în limita stocului. Pentru eventuale nelămuriri vă stam la dispoziţie.
Valoarea maxima a obligatiilor fata de orice client in cazul livrarii necorespunzatoare este valoarea sumelor incasate de la clientul respectiv.

3. Procesarea comenzii
Pasii de finalizare a unei comenzi sunt urmatorii:

  • Lansarea comenzii - dupa lansarea comenzii, veti primi un mesaj de confirmare prin care se confirma inregistrarea in sistem a comenzii dumneavoastra. Inainte de a lansa comanda, verificati "cosul de cumparaturi" ca toate produsele sa corespunda cu dorinele dumneavoastra.
  • Preluarea comenzilor se face in fiecare zi, livrarile facandu-se ulterior in limita a 3-10 zile lucratoare;
  • Confirmarea comenzii - se va intra in contact cu dumneavoastra (prin e-mail sau telefonic) si va va informa asupra disponibilitatii produsului;
  • Livrarea comenzii - produsul dumneavoastra va intra in procesul de livrare, imediat dupa confirmarea comenzii. Cheltuielile cu transportul nu sunt incluse in pretul produselor si nu sunt suportate de catre www.kriket.ro.

Unitatea de vanzare este mentionata la fiecare articol in parte.
Comanda minima este de 50 ron.
Pentru comenzi mai mari de 500 ron transportul este suportat de www.kriket.ro


4. Preturi
Preturile existente pe acest site sunt exprimate in LEI (cu TVA inclus). Pretul final este format din pretul produsului (pret site) si nu include cheltuielile de livrare. Cheltuielile de livrare sunt suportate de catre cumparator (exceptie comenzile mai mari de 500 ron, suportate de Kriket.Ro - livrare Posta Romana). In functie de varianta de livrare aleasa costul transportului poate varia (prin posta romana aproximativ 18 ron sau prin curier rapid aproximativ 21 ron primul kg).


Termene de livrare:.
Termenul de livrare al produselor cumparate de pe site-ul www.kriket.ro, se incadreaza in intervalul de 3 pana la 10 zile lucratoare. In cazuri exceptionale www.kriket.ro poate mari termenul de livrare.

Litigii:
Orice litigiu aparut intre clienti si www.kriket.ro va fi rezolvat prin cale amiabila.
In cazul in care nu s-a reusit stingerea conflictului pe cale amiabila, competenta revine instantelor de judecata romane, de pe raza municipiului Bucuresti.

Fiind de acord cu acesti Termeni si Conditii, clientul isi asuma in totalitate raspunderea.

kriket.ro Web analytics

SEO Romania Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorului